Am o garsoniera in Campina si ma gandesc sa o inchiriez pe termen lung, nu prea stiu cat sa cer chirie – ma gandesc undeva la 400 de lei pe luna, gata mobilata! Garsoniera nu este extraordinar de mare, poate ca este avantajos pentru o persoana, la o familie din doua persoane pare cam mic spatiul, dar nu neaparat imposibil daca rearanjam camera. Incalzire cu convector, consum mic si costuri reduse de intretinere pe timp de vara si de iarna ( mai ales! ).

Garsoniere de inchiriat pe Valea Prahovei

Indiferent de pretul pe care o sa-l cerem pentru a inchiria garsoniera vom cere si o suma de bani drept garantie, probabil echivalentul a doua chirii, sume care se vor restitui chiriasului la expirarea contractului de inchiriere – care nu poate fi mai mica de un an. Se va face un contract la notariat. Ne dorim chiriasi seriosi care sa stea pe termen lung, putem scade din chirie orice imbunatatire facuta – evident dupa ce ne consultam.

Ai de inchiriat si tu o garsoniera? Lasa-ne o descriere detaliata a ceea ce vrei sa se stie despre ea, datele de contact ce doresti sa fie afisate pe site si asteapta chiriasii sa te sune! Serviciul pe Valea Prahovei este gratuit! Nu trebuie decat sa intri, lasi mesaju de inchiriere, spui cartierul unde se afla garsoniera, daca este sau nu mobilata complet, semimobilata, etc. Pretul chiriei, alte conditii si asta e tot!

Inchirieri Valea Prahovei

Garsoniere de inchiriat pe Valea Prahovei