Pentru toti cei care cauta o bona interna sau externa in judetul Prahova am deschis azi impreuna cu site-ul Mamica.Org o rubrica noua, pentru mamici si bone in cautarea unui loc de munca in Campina si imprejurimi. Deschidem astfel sezonul de angajari pentru anul 2016, pe toata Valea Prahovei. Speram noi ca noul an sa ne aduca beneficii tuturor, ata cititorilor nostri cat si redactei acestui portal.

Caut bona interna in municipiul Campina sau imprejurimi

Sa presupunem ca esti o mamica in cautarea unei bone interne – am ales pentru inceput varianta interna si nu externa, pentru ca vrem sa ajutam si fetele de la tara, din alte localitati, care daca ar face naveta nu ar mai avea nimic de castigat, insa zic eu ca puteti posta anunturile la rubrica Contact, noi le vom posta si le vom distribui incluziv pe pagina Caut Bona de pe FaceBook  si in grupul cu acelasi nume.Putem face aceasta in mod eficient pentru ca suntem intr-o colaborare stransa cu administratorii acestora.

Nu ezita sa ne lasi anuntul tau, fie ca esti bona  fi e ca sunteti pariniti in cautarea unei bone. Lasati numar de telefon de contact, cateva detalii – insist pe salariu pentru ca stiti cum este omul, face multe din dragoste, dar pana la urma si venitul este un factor important. Nu zic sa spuneti exact, dar macar incepand de la suma cutare, etc. La fel, indicati daca faceti carte de munca, este foarte important ca omul sa stie asta de la inceput, indifrent ca este bona interna sa nu.

Mamica mea

Caut bona interna in municipiul Campina sau imprejurimi