Sa zicem ca esti unul din sutele de mii de locuitori de pe Valea Prahovei si ai decis sa-ti cumperi cel mai bun blender, de unde-l cumperi? Daca ma intrebi pe minepersoanal, iti recomand un magazin online, pentru ca nu doar pretul este unul excelent ci si conditiile oferite de lege pentru cumparaturile online sunt mult mai bine decat pentru cumparaturile clasice. Sa-ti dau un exemplu personal, am cumprat un produs electrocasnic online si unul dintr-un magazin clasic. Cel cumparat din magazinul clasic s-a defectat, am alergat cu el in spate la garantie de nu am mai vrut sa aud de el, pe cand in cazul celui achizitionat online, pur si simplu l-am trimis inapoi si am primit banii inapoi – desi mi se propusese sa mi se dea altul nou in schimb!

De unde cumpar cel mai bun blender pe Valea Prahovei

Revenind la ideea de cel mai bun blender am sa va dau un sfat: vedeti ofertele de pe site-ul cu recomandari venite de la specialisti, eu zic ca asa veti fi siguri ca nu ati intrebat un necunoscator si veti achizitiona cu siguranta un produs de incredere. Cine nu are azi nevoie de un blender in bucatarie? Numai cand ma gandesc la supele crema si imi dau seama ca doar asa le pot obtine cu un efort minim, dar daca vreau sa-mi fac rapid un Smooth de kiwi ce fac? Evident apelez la blanderul din dotare, nu-i asa? 

Oare ce este de preferat, un storcator sau un blender? Specialistul spune ca un blender este ideal, pentru ca se pastreza mai multi nutrienti si astfel valorificam mai bine fructele si legumele. Evident ca depinde de ceea ce vrem sa obtinem la final, vrem doar sucul si nutrientii sau vrem si fibrele? Orice ai dori sa cumperi, sfatul meu este sa vezi ce spun specialistii, macar pentru a te informa de la cea mai buna sursa!

Cel mai bun blender