Daca nu mai vrei sa mergi la Baile Felix, unice in Europa si nici la Baile Herculane – unde se zice ca te vindeci de orice, nu vrei sa mergi nici in Ungaria, ce-ti mai ramane? Sa mergi direct la Bucuresti la Therme! Te asigur ca merita, uita-te la clipul video si ai sa vezi ca azi in capitala s-a deschis nu doar cel mai mare Aqua Park termal din Europa, dar si cel mai distractiv!

Nu stiu cum de Romania are o treime din apele termale europene, daca nu prea ai unde sa te duci. Am inteles ca acum doar la Roma mai gasesti asa ceva, dar totusi degeaba avem Therme Bucuresti si apa termala este adusa de la peste 3 kilometri, daca nu avem si alte distractii care sa ne aduca si mai multi turisti.

Da putem merge la Tusnad, sau la Calimanesti, dar totusi doar sapte variante, din care de departe Aqua Park-ul termal din Bucuresti este singurul la standarde europene, este cam putin daca vrem sa fim vizitati de mii de turisti cu bani, caci dintre cei care abia daca lasa 100 de euro pe sejur la noi  – fara cazare, evident – trebuie sa facem mai mult!

Sper ca v-am facut o surpriza placuta, caci de pe Valea Prahovei pana la Therme Bucuresti nu faci mai mult de o ora sau maxim doua, daca esti la nordul judetului Prahova! Deci o varianta buna de relaxare, apa termala, SPA si mai stiu eu ce, totul la preturi acceptabile! Daca dai doar 35 de lei de persoana ai parte de trei ore de relaxare, distractie si petreci timpul in mod placut! Am lasat si carianta de apovesti cum a fost o zi la baile termale, foloseste formularul de mai jos!