All Area SystemsÎn localitatea vâlceană Baia de Aramă a fost finalizată recent construcția unei stații de alimentare cu gaz natural de către compania ANTARES GAS. Realizarea lucrărilor electrice complexe necesare pentru funcționarea optimă a stației a fost atribuită firmei All Area Systems care s-a achitat cu succes de sarcina primită.

Pentru a asigura un nivel ridicat de siguranță și protecție, All Area Systems a efectuat o serie de lucrări esențiale, printre care săpăturile necesare pentru instalarea cablajelor și a sistemului electric. Acest proces a fost crucial pentru a permite alimentarea corectă și sigură a stației de carburanți și a punctelor de încărcare GPL (gaz petrolier lichefiat).

Montarea tabloului electric a fost o altă etapă importantă a lucrărilor. Echipa All Area Systems s-a asigurat că instalația electrică este configurată corect și funcționează în parametri optimi. De asemenea, au fost montați stâlpi de iluminat pentru a asigura o vizibilitate adecvată pe timpul nopții și a spori siguranța utilizatorilor stației.

Pentru a preveni riscurile generate de descărcările electrice, a fost instalat un sistem de paratrăsnet de înaltă calitate. Această măsură adițională de protecție asigură că stația de carburanți și infrastructura înconjurătoare sunt protejate în mod eficient împotriva fulgerelor și descărcărilor electrice.

All Area Systems a depus eforturi considerabile pentru a pune la punct siguranța și securitatea stației de carburanți ANTARES GAS. În acest sens, a fost instalat și un sistem antiefracție avansat, care are rolul de a descuraja și preveni accesul neautorizat în incintă. Acest sistem asigură protejarea bunurilor și infrastructurii ANTARES GAS, contribuind la creșterea nivelului de securitate.

Cine este All Area Systems

All Area Systems este o firmă vâlceană recunoscută pe plan judeţean, şi nu numai, pentru livrarea de soluții profesionale și de încredere în domeniul lucrărilor electrice şi a sistemelor de securitate, având aviz I.G.P.R. în domeniul securităţii. Experiența și expertiza echipei au fost factori-cheie în succesul acestui proiect.

Finalizarea construcției stației de carburanți din Baia de Aramă demonstrează încă o dată capacitatea All Area Systems de a răspunde provocărilor complexe și de a furniza soluții de calitate în domeniul lucrărilor electrice şi de securitate. Echipa este mândră să fi contribuit la dezvoltarea ANTARES GAS și este pregătită să se implice în alte proiecte similare în viitor.

Prin profesionalism și experienţă, All Area Systems continuă să îşi consolideze reputația de partener de încredere în domeniul lucrărilor electrice şi a securităţii. Cu fiecare proiect finalizat cu succes, compania dovedește că este capabilă să răspundă cerințelor și să depășească așteptările clienților săi.