Astăzi, elevii din clasa a III-a A de la Şcoala Gimnazială „Take Ionescu” din Râmnicu Vâlcea s-au întrecut în cadrul Concursului Interjudețean de Matematică „Memorial Nicoliță Sanda”, organizat la Şcoala Gimnazială „Nicolae Bălcescu” din Drăgășani. Evenimentul a reunit elevi din mai multe școli din județul Vâlcea, iar competiția a fost una acerbă.

Concursul a fost organizat în memoria lui Nicoliță Sanda, un cunoscut profesor de matematică din Drăgășani, care a dedicat o mare parte din viața sa predării acestei discipline și care a contribuit semnificativ la formarea multor generații de elevi.

Elevii din clasa a III-a A de la Şcoala Gimnazială „Take Ionescu” au arătat un mare interes și pasiune pentru matematică, fiind pregătiți atât teoretic, cât și practic, pentru a se descurca cu succes în cadrul concursului. Participarea lor la acest eveniment reprezintă o oportunitate unică de a-și dezvolta abilitățile matematice și de a se întrece cu colegii din alte școli.

Concursul a inclus o serie de probleme matematice care au testat cunoștințele elevilor, dar și capacitatea lor de a rezolva probleme practice. Competiția a fost una strânsă, iar elevii s-au străduit din greu să obțină cele mai bune rezultate. Organizatorii concursului au subliniat importanța promovării și încurajării studiului matematicii printre elevi.

O parte dintre rezultatele obţinute pot fi consultate pe site-ul Şcolii Gimnaziale „Take Ionescu”.

Felicitări tuturor elevilor participanți și organizatorilor pentru succesul acestui eveniment important pentru dezvoltarea cunoștințelor matematice în rândul elevilor!