În data de 11 februarie 2023, Școala Gimnazială „Take Ionescu” din Râmnicu Vâlcea a găzduit ediția a XXIV-a a Concursului Național Interdisciplinar „La Școala cu Ceas”. La această ediție, au participat peste 600 de elevi la disciplina Geografie și peste 400 de elevi la disciplina Istorie, demonstrând astfel pasiunea și implicarea lor în ceea ce privește studiul acestor materii.

Competiția a fost organizată cu profesionalism și implicare de către profesorii școlii, care au pregătit elevii cu multă dedicare și răbdare. Elevii au avut ocazia să își pună la încercare cunoștințele și abilitățile, să învețe lucruri noi și să își dezvolte aptitudinile.

Rezultatele elevilor au fost foarte bune, ceea ce demonstrează nivelul ridicat al pregătirii lor. Concursul a fost o oportunitate pentru elevi de a se remarca și a fi recompensați pentru efortul depus în perioada pregătirii.

„La Școala cu Ceas” este un eveniment important, care încurajează elevii să își dezvolte cunoștințele și să își exerseze abilitățile, dar și să socializeze cu elevi din alte școli și să își facă prieteni noi.

Felicitări elevilor participanți, care și-au demonstrat talentul și pasiunea pentru istorie și geografie.