Olimpiada de Geografie pentru clasele VIII-XII, etapa județeană, a avut loc pe data de 4 martie 2023 la Școala Gimnazială “Take Ionescu” din Râmnicu Vâlcea. La această etapă a competiției, s-au înscris un număr de 56 de elevi din diferite unități școlare, liceale și gimnaziale.

Competiția a fost una deosebit de interesantă și îndârjită, elevii participanți demonstrând cunoștințe vaste și pasiune pentru studiul geografiei. Aceștia au avut ocazia să se testeze în fața unor probe complexe, care i-au provocat să își pună la încercare cunoștințele și abilitățile dobândite în perioada de pregătire.

Mulți elevi s-au remarcat prin performanțele lor, reușind să se califice la etapa națională a competiției. Felicitări elevilor și profesorilor îndrumători, care au depus un efort remarcabil pentru pregătirea lor.

Colegiul Național de Informatică “Matei Basarab”, Colegiul Național “Mircea cel Bătrân”, Liceul de Arte “Victor Giuleanu”, Liceul “Constantin Brancoveanu” Horezu și Seminarul Teologic Ortodox “Sfântul Nicolae” sunt unitățile de învățământ care s-au remarcat prin numărul mare de elevi calificați la etapa națională.

Evenimentul nu ar fi fost posibil fără eforturile susținute ale organizatorilor, profesorilor și elevilor participanți. De asemenea, apreciem implicarea și sprijinul doamnei inspector școlar, prof. Iulia Diaconu, care a contribuit la buna desfășurare a competiției.

Felicitări tuturor celor implicați în organizarea și desfășurarea acestei competiții, iar elevilor calificați le dorim mult succes la etapa națională a Olimpiadei de Geografie.