Pe site-ul celor de la Altex scrie ca livreaza la usa si ca poti deschide pachetul. Citez: in cazul comenzilor cu plata ramburs, solicita deschiderea coletului inainte sa achiti comanda. Nu ar fi o idee rea, doar ca nu te prea ajuta in 99% din cazuri. Dar aici e vorba de minciuna cu livram in maxim 48 de ore – doua zile lucratoare. Uite ca in Prahova nu merge asa, aici in a cincea zi inca nu stii daca primesti sa nu coletul – comanda. Ca doar o livreaza diect Altex, nu o firma de curierat. Vrei sa-ti mai zic ceva? Nici eu nu stiu unde e coletul tau, doar ca o sa vina curierul. Asa ma duc cu vorba de doua zile. Mesaj primit de la un cititor!

Altex – livrare in maxim doua zile, o poveste pentru copii

Aflam de la un cititor ca a facut com,anda la Altex sambata, luni avand confirmarea pe email ca marfa va sosi la el in maxim doua zile. Vede ca e marti seara si nu-i marfa, suna la Altex. Dupa o ora de stat cu telefonul la ureche, raspunde o duduie. Va sun eu cand aflu unde este comanda dumneavoastra. Cum nu am vazut-o eu, asa si clientul. Nici telefon nici colet. Era o comanda mica, nesemnificativca de aproximativ 6000 de lei noi! Asadar suna iar miercuri, afla ca sesizarea lui nici macar nu e in sistem, dar iar promisiuni ca de fapt dureaza trei zile, miercuri aveti comanda. Ciuciu, asa se zice parca in popor, nu-i asa?

Deci suna si joi dimineata, sa vada mai primeste omul marfa comandata la Altex? Iar asteapta sa prinda operatorul, iar promisiuni ca joi – a cincea zi, va primi comanda facuta online – caci produsul e disponibil la ei doar online – nu poti ridica de nicaieri marfa. Intrebat angajatul Altex unde e coletul, raspuns de nota 10 – NU STIU! Pai cine stie, unde sa sun? Nu stie nimeni, dar azi vine pecis. Pai asa au zis si ieri! NU stiu ce s ava mai zic, asta e – eu sunt de la alt departament. Pai curierul nu e al firmei Altex? Ba da, dar nu ai cum sa iei legatura cu ei. Am inteles, nu au telefoane, sefi, etc. Asa-i la Altex pentru clientii din Prahova? Omul a astat de luni acasa, invoit de la serviciu – face naveta – asteptand marfa cumparata – comandata – la Altex. Acum ar renunta la ea, doar ca inseamna alte zile de asteptare ca sa ia de la alt furnizor. Pai daca vrei sa cumperi la cel mai mic pret din Romania , asa-ti trebuie nene! Mai dadeai 50 de lei si luai de la eMag, astia livreaza a doua zi lucratoare in Prahova!

Comenzi întârziate Altex