In Campina avem deja cateva magazine care fac viata mai usoara celor ce nu vor sa mearga din magazin in magazin sa-si faca cumparaturile: avem Penny Market, Kaufalnd, Lidl si Flanco dar lipsea Profi [ sincer cred ca si Bila ar fi fost OK ]. Locatia aleasa initial era fostul sediu al Postei din Campina, dar se pare ca s-a renuntat si s-a mers pe o noua locatie in cartierul Turnatorie. O fi bine, nu o fi – nu stiu, dar un magazin cu preturi mici in Campina va prinde bine.

Magazinul Profi din Campina – vis sau realitate?

Noul magazin Profi din Campina se va deschide pe 26 octombrie, cu siguranta vor fi promotii de nerefuzat si multi campineni se vor inghesui sa le prinda. Sincer sa fiu ma bucur ca in orasul meu natal se deschid magazine noi, chiar eu cand vin in vacante merg la Kaufland sa-mi fac cumpoaraturile – nu stiu de ce nu fac o vizita si la Penny sau la Lidl – sunt obisnuit cu modul lor e abordare, dar asa se intampla.

Ar mai fi varianta Carrefour, din centru – pentru generatia mea ii zicea BIG – cam asta e reteaua de magazine din Campina. Evident ca nu avem un Mall iar despre Metro nici pomeneala – mergi la Ploiesti daca vrei! Pentru mine ar mai fi o amintire, legata de magazine: fostul complex V.I.Lenin – acum nici macar cum ii zice nu mai stiu si ce se vinde acolo. Ar trebui sa fac o vizita in concediul viitor. Pe Google Maps arata ca ar fi un fel de magazin de electro-casnice – Mendoza. Vad eu, pana atunci astept sa vad ce mai zic campinenii mei.

Mgazinul Profi din Campina

Mgazinul Profi din Campina – vis sau realitate?