Fantana arteziana din Parcului Milia din Campina a fost finalizata, chiar daca pretul platit de Primaria municipiului nostru a fost parca un pic prea mare, mai ales ca partea de constructie propriu-zisa a fost efectuata de firma care a modernizat parcul, asteptam ca la sfarsitul zilei de azi sau cel tarziu maine sa vedem si apa in fantana. Cel putin ne vom bucura de putina racoare in aceste zile caniculare ce s-au abatut peste judetul nostru.

Mihai Ungureanu

Mihai Ungureanu Bănești

Mihai Ungureanu este din nou viceprimarul localitatii Banesti, dupa ce a obtinut suspendarea hotararii prin car ea fost inlaturat de la conducerea localitatii. Instanta a decis sa-i aprobe cererea deoarece procesul prin care acesta contesta hotararea Consiliului Local din Banesti este unul de lunga durata. Daca ma intrebati pe mine, sa schimbi un viceprimar pentru prejudiciu de imagine, este un pic cam deplasat. Oricum PNL-ul ar trebui sa stie mai bine ce face cu cei care aduc prejudicii de acest fel, insa cum nici premierul care este deja invinuit de DNA nu lasa scaunul, de ce ar face asta un ales local?

Politia din Campina vrea sa rezolve cumva problema comerciantilor ambulanti, iar pentruy asta propune amenajarea unor tarabe, Singura problema este ca o parte dintre comercianti nu prea sunt de acord. Vom vedea o hotarare in acest sens in sedinta d ela sfarsitul acestei luni? Vom scapa de zecile de persoane – banuiesc ca multe fara autorizatie – de pe trotuarele din Campina?

Piata centrala din Campina va avea un nou corp, asa numitul C2 ce va fi construit de mai multe firme cu sediul in Bucuresti. Va insemna asta carearea unor locuri de munca pentru locuitorii din orasul nostru, sau vor veni muncitori de la Bucuresti? Nu stim inca, insa ce stim sigur este ca municipalitatea va plati aproximativ 25 de miliarde lei vechi. Constructi ar trebui finalizata in 10 luni, adica vom trece peste iarna si ne va apuca vara viitoare!

Fântâna arteziana Câmpina

Fântâna arteziana din Parcului Milia din Câmpina a fost finalizata