Ma bucur ca Ziarul Oglinda inca mai exista, desi sincer ar fi putut sa-si ia un domeniu si sa nu mai stea pe cel gratuit oferit de Blogger, dar asta este o alta treaba. Ca bait ce mpam nascut la Campina nu ma lasa inima sa nu mai cercetez ce se mai intampla in orasul meu natal, asa am aflat ca uite, spre bucuria unora, ne-a vizitat Dan Diaconescu, ala de la O [ sau zero ] TV! Omul asta este mai tanat ca mine cu trei ani, dar cate a realizat? O gramada, bine inclusiv o facultate de cinci ani si jumatate cu executare pe car eca orice geniu, o termina inainte de termen.

Dan Diaconescu la Campina la Ziarul Oglinda

Cum ziceam ma bucur ca ziarul Oglinda supravietuieste intr-o economie de piata, mai ales ca invitatul lor de onoare Dan Diaconescu nu mai are dreptul de a lucra in presa pana in 2025, dar sa te lauzi cu omul din Caracal? Aici am ajuns? Stiu ca si partidul lui are ceva sustinatori in Campina, aveau sediul chiar pe strada centrala, pe bulevard. Cautand redactia ziarului am vazut ca exista si un site pe .ro, care ce-i drept se incarca mai greu. Abia apoi am inteles ca ala este a lui Dan Diaconescu, deschis in 1994. Clar, faceam confuzie desi pe alocuri mi se pare ca este o aluzie.

Stii ce ma gandeam, sa le dau eu spatiu celor de la Oglinda Campina, vad ca scriu bine si nu se dau baturi, in timp ce eu mai mult stau si ma uit la site, insa de scris uit mereu. Asa am aflat eu de la ei ca Florin Abagiu a decis sa ofere orasului un nou complex de agrement si sportivilor un loc de antrenament. Taci ca nu-i rau deloc as zice eu, mai ales ca acum la pensie ma bate gandul sa revin la Campina sa-mi iau o casa si sa stau linistit sa scriu pe Valea Prahovei!

Dan Diaconescu la Câmpina

Dan Diaconescu la Câmpina la Ziarul Oglinda