Ca prim articol pe site-ul dedicat special locuitorilor judetului Prahova am ales sa va vorbesc evident despre invatamant si despre liceul pe care l-am absolvit si eu in urma cu 31 de ani. Nea-m perindat in ultimii 15 ani pe diverse platforme, pornind de la ablog.ro si pana la iRomaia, un portal gazduit de e4Ro. Astazi am decis ca a sosit momentul sa avem propriul nostru domeniu, conectat la pagina de facebook si grupul dedicat momentan doar celor din Campina.

Admitere la Colegiul National Nicolae Grigorescu Campina 2016

Chiar daca mai este un an pana cand se va da din nou admitere la liceul Nicolae Grigorescu din Campina, am sa va vorbesc despre perioada in care nu se punea ca acum problema cati vor lua BAC-ul, ci daca procentul de admisi la invatamantul superior va depasi sau nu 99%. Cred eu ca am fost ultima promotie – cea din 1984 care s-a bucurat de un numar restrans de clase de liceu, chiar daca ne-au transformat din liceu de matematica fizica in liceu industrial, fiind probabil si singurii care am invatat pe parcursul a 12 clase la trei institutii de invatamant diferite, fara sa ne mutam din acest liceu. Am luat treapta I la Liceul de matematica – fizica Nicolae Grigorescu si am terminat Liceu industrial numarul 5.

Evident ca am intrat din prima incercare la facultate, ba chiar am mers la doua, ce este drept – dupa multi ani, prin 2000. Acum invatamantul se cam duce de rapa, insa oricum Colegiul National Nicolae Grigorescu, asa cum se numeste el astazi, a ramas cel mai prestigios din orasul Campina, iar unii dintre fostii elevi sunt astazi dascali sau chiar directori ai institutiei de invatamant. Vom reveni in scurt timp si cu informatiile legate de admitere.

Colegiul National Nicolae Grigorescu Câmpina

Admitere la Colegiul National Nicolae Grigorescu Câmpina