Cand ma gandesc ca puteam sa dau si eu admitere la Scoala de Politie Vasile Lascar din Campina ma pufneste rasul, nu pentru ca ar fi fost o alegere nepotrivita, ci pentru ca asa eram cu cativa ani inaintea colegilor de facultate si probabil la masa cu Tureac Ciprian si Constantinescu Florin, care cred ca acum sunt colonei si daca asta nu conteaza, ma refer la venitul lunar, conteaza ca acum ei ar putea fi la pensie, in timp ce eu mai am inca 15 ani de asteptat.

Admitere la Scoala de Politie Vasile Lascar Campina

Ca la orice institutie de invatamant militara, si admiterea la Scoala de Politie Vasile Lascar din Campina se face in doua etape. In prima etapa se depune dosarul, iar daca esti admis la aceasta faza, va trebui sa sustii proba eliminatorie, examenul medical si probele sportive. La Campina anul acesta sunt disponibile 505 locuri, dintre care 5 pentru rromi si 3 pentru minoritatile din Romania [ cam putine spun eu, daca te gandesti ca avem destule, maghiari, germani, rusi – lipoveni si altele.

Cererile de participare pentru concursul de admitere la instituţiile de învăţământ superior (ale MAI, MApN şi SRI) şi la şcolile postliceale ale MApN se depun până la data de 29 mai 2015, iar pentru şcolile postliceale ale MAI, până la data de 07 august 2015

Deci mai aveti timp sa depuneti dosarul la Campina, daca sunteti cetatean roman, aveti peste 18 ani si ati terminal liceul cu diploma de bacalaureat. Restul de conditii le gasiti pe FaceBook, aici. Daca ati trecut de prima etapa, adica examenul psihologic si cel medical, va trebui sa veniti a ridicati legitimatia de concurs intre 05 – 06.09.2015,  conform legislatiei in vigoare.

Ce nu am aflat inca dar o sa intrebam: Autobiografia şi tabelul nominal cu rudele candidatului trebuie sa cuprinda rudele inviata sau si cele decedate? O alta problema legata de prima, daca una dintrerudele decedate au avit cazier, mai poti fi declarat admis?  Vom reveni cu detalii.

Școala de Politie Vasile Lascar

Admitere la Școala de Politie Vasile Lascar din Câmpina