Valea Prahovei este cunoscuta pentru zonele sale de tratament, dar suntem siguri ca ati auzit despre ventuzele folosite de bunicii nostri in cazul unor raceli mai severe, metoda se numea tratament cu ventuze calde, dar azi acestea se folosesc si in cazul masajelor sub denumirea de ventuze reci. Ultima moda este insa masajul anticelulitic cu ventuze de silicon. Ti-am trezit interesul, nu-i asa? Nu te asteptai ca banalele ventuze sa aiba azi atat de multe intrebuintari, iar pentru asta te invitam sa vizitezi magazinul online Ventussa.ro.

Magazinul care te ajuta sa fii in forma – Ventussa.ro

Asa cum am spus mei devreme, puteti vizita magazinul Ventussa.ro pentru a vedea o oferta de ventuze din silicon, dar si multe articole despre modul in care pot ele folosite. Ce trebuie sa stim despre ventuzele de silicon? In primul rand sunt mai putin periculoase ca cele de stica, la care se folosea focul pentru a crea vidul interior, in al doilea rand ventuzele de silicon nu se sparg ca cele de sticla. Putem deci folosi fara frica si fara sa avem parte de neplaceri noile ventuze.

Asa cum am spus, vii in concediu pe Valea Prahovei, iei cu tine si setul de ventuze de silicon si ai parte de un tratament anticelulitic complet. De ce sa platesti sedinte scumpe de masaj cand poti sa scapi de celulita cu ajutorul ventuzelor de silicon si cu restul de bani economisiti sa-ti faci un concediu de neuitat pe Valea Prahovei? Vezi oferta de pe Ventussa.ro si decide singur!

Ventuze silicon

Magazinul care te ajuta sa fii in forma – Ventussa.ro