Stim cu totii ca muna se face mai cu spor daca se incepe de miercuri, asa ca saptamana trecuta – adica pe 23.09.2015 – a inceput distribuirea ajutoarelor pentru sezonul rece in Judetul Prahova, sau cel putin in Ploiesti. Adica nu ariti in sus, nu este vorba de bani ci de formularele ce trebuiesc completate si declaratiile pe propria raspundere ce vor ajunge la dosar. Abia dupa ce vor fi verificate aceste date se va trece la aprobarea lor si apoi la distribuirea ajutoarelor. Daca stai la bloc e ok, sarcina cade in responsabilitatea administratorilor de la asociatie, daca esti proprietarul unei case, atunci va trebui sa mergi singurel sa ridici formularele.

Ajutoare de incalzire pentru sezonul rece 2015-2016

Daca stai in Ploiesti poti descarca formularele online de pe site-ul  www.asscploiesti.ro si va trebui sa va grabiti, caci de la 1 octombrie se depun deja cererile. Cat vor fi aceste ajutoare nu am aflat inca, probabil ca stiti deja daca ati beneficiat si anul trecut. Din datele noastre rezulta ca doar prahovenii au trecut la treaba, sau poate doar ei au facut anuntul public.

Ce se intampla in Campina, Sinaia sau Comarnic nu stim, dar e bine sa va interesati la primaria din localitatea dumneavoastra, ca sa nu pierdeti trenul, din cat estiu retroactiv nu se acorda ajutoare, iar cei ce depun mai tarziu declaratiile nu sunt convins ca mai au sanse de a le primi.

Anul trecut primeau ajutor la incalzire persoanele ce nu depaseau 615 lei net pe membru de familie, adica sa zicem la o familie din doi adulti si un elev ar fi trebuit sa aveti venituri mai mici de 1845 de lei, adica sa-r fi incadrat toate familiile ce aveau doar doua salarii minime pe economie si mai mult de doi membri. Baremul de anul acesta probabil va fi mai marisor, caci domnul Ponta ne-a marit salariul minim pe economie!

Ajutoare încălzire 2015

Ajutoare de încălzire pentru sezonul rece 2015-2016