Stim cu totii povestea lui Nastase sapte case, iar una dintre ele era la Breaza. Deci de ce sa nu-ti petreci concediul in cel mai curat oras din Romaia, iar aici nu ne referim la curatenia de pe strazi ci la aerul special, bogat in ozon de la Breaza. Lipsa activitatilor industriale si pozitionarea favorabila la poalele Muntilor Bucegi fac din statiunea Breaza o optiune de nerefuzat. Daca pana acum cativa ani alegeai Breaza pentru liniste, acum poti veni aici pentru o relaxare completa, centre de SPA si multe alte oferte sunt acum disponibile in micul orasel de munte.

Vacanta de neuitat la Breaza – agroturism in Prahova

Acum pe langa aer curat puteti gasi la Breaza si tratamente de fitoterapie şi gemoterapie, deci aveti de fapt acces la toate oportunitatile dintr-o statiune montana moderna. Acum urmeaza o oferta pentru pensiunile din zona: daca doriti sa fiti prezenti pe site-ul nostru nu trebuie decat sa ne lasati un mesaj, noi va vom contacta pentru a stabili concret modalitatea de colaborare.

Poate ca este bine sa stiti ca acum daca va veti odihni si relaxa la Breaza veti putea participa si la un meci de golf pe terenul din localitate, sau daca doriti mai mult antren, puteti vizita centrul de echitatie din Breaza. Daca ati mai calarit si va descurcati puteti face o plimbare de 90 de minute prin minunatul peisaj din Breaza – va garantez ca nu va trebuie mai mult, pentru a va simti excelent.

Cazare Breaza

Vacanta de neuitat la Breaza – agroturism în județul Prahova