Dedic acest articol fostului meu coleg Ionescu Amilcar, cel cu care am facut impreuna armata in anul 1984 in Bucuresti, pe Soseaua Oltenitei si cu care am stat in caminul de pe Saljean in timpul studentiei. Bun baiat Amilcar, absolvent al Liceului militar Dimitrie Cantemir Breaza, asa ii zicea pe acea vreme, acum evident a devenit colegiu. Mai mult, la admitere sunt primite de ani buni si fete, asa nu mai trebuie sa-si caute prietene copii de 14 ani tocmai la Campina.

Admitere la Colegiul National Militar “Dimitrie Cantemir” din Breaza

Multi dintre cei care doreau sa le ofere copiilor lor o cariera militara, dar sa le fie si mai usor sa-si intretina copii, erau trimsi de parinti la varste fragede – 14 ani, sa faca studii militare [ liceu ] la Colegiul National Dimitrie Cantemir Breaza – judetul Prahova. Asa se face ca in doua orase apropiate, Campina si Breaza erau doua scoli militare, una de plitisti – de dat asta cei majori dadeau admitere la Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar din Campina, air minorii la liceul militar. Culmea eset ca am avut si doi colegi de la scoala de poitisti, pe Catran si pe Tureac.

Daca doriti mai multe informatii despre admiterea la Colegiul National Dimitrie Cantemir Breaza, le gasiti si pe site-ul oficial http://recrutare.mapn.ro/index.php, iar ca sa fiti admisi trebuie sa fiti declarati admisi si la preselectie.  Prima etapa de anul acesta va avea loc in perioada 29.01-04.05.2018. Daca ati trecut deja de prima etapa de selectie, veti da teste grila la limba si literatura romana si matematica. Nu este o tragedie daca nu ati intrat la liceu, veti fi redistribuiti in ordinea mediilor la alte unitati de invatamant din localitatea de domiciliu. Multa bafta la admitere!

Admitere la Colegiul National Dimitrie Cantemir Breaza

Admitere la Colegiul National Dimitrie Cantemir Breaza