Anul acesta la admiterea la Scoala de politie Campina au fost peste 3.800 de candidati pentru doar 1200 de locuri. Primul a intrat Ioan Deaconu cu 93 de puncte din maxim 100 posibile. La doar 19 ani acesta a ales sa devina politist, provenind dintr-o familie cu noua copii. Dar tanarul nostru nu este doar bun la invatatura, el este si vicecampion mondial şi european la karate.De ce il dam exemplu pe Ioan Deaconu? Pentru ca el a dat examen la limba engleza si gramatica limbii romane! Iar el a excelat, intr-o vreme cand avem ministriicar enu stiu aceste doua limbi la nivel de liceu!

Ioan Deaconu primul pe lista la Admitere la Socala de politie Campina

Ioan Deaconu a venit la Campina din Pitesti, dintr-o familie numeroasa formata din noua copii. Admiterea la Socala de Politie “Vasile Lascăr“ nu este usoara, iar tanarul nostru s-a pregatit intens, dovada fiind si faptul ca a intrat primul cu o nota aproape de maximul posibil. Avantajul acestor cursuri? In doar un an devii politist, cu acte in regula. Problema lui este ca a vrut sa devina politist, a visat la asta si a reusit. Doar ca in ciuda faptului ca a picat la Academia de politie din cauza inaltimii, el avand 1,68 m iar norma prevede 1,70, a intrat la Campina.

Dupa ce a absolvit Socala de Politie “Vasile Lascăr“ din Campina a fost angajat in 2007 la Pitesti, la politia locala. Dupa trei ani a fost disponibilizat, iar astfel ia sfarsit visul tanarului din Pitesti venit in judetul Prahova, la Campina. A fost sofer de TIR, taximetrist, asta in timp ce avem pe strazi politisti care nu sti sa vorbeasca corect in limba romana, care aplica abuziv legile, etc. Pentru asta ne pregatim oare?

Ioan Deaconu

Ioan Deaconu primul pe lista la Admitere la Socala de politie Campina