Cand mergi in concediu pe Valea Prahovei cu siguranta si visele sunt altele. Nu ma refer la cele despre care vorbim la figurat, ci visele din somnul odihnitor din Munti Bucegi. Lasi grijile acasa si pleci sa te relaxezi in voie in concediu, fie vara sau iarna – nu conteaza. Important este ca acum creierul este liber sa viseze fara a mai fi bombardat de miile de griji cotidiene. Asa ca singurul lucru de care mai ai nevoie este de un mijloc de a interpreta corect visele tale.

Ce visezi cand te plimbi pe Valea Prahovei in concediu

Ma ganeam intr-o zi daca visele se pot interpreta si daca un dictionar de vise ma poate ajuta sa aflu raspunsul legat de visul meu de acum doua zile cand am adormit frant dupa o drumetie pe Caraiman. Am visat ca zbor pe munte, teoretic erau peisajele pe care le-am admirat dar acum le survolam in zbor – nu cu avionul sau parapanta, zburam eu ca o pasare – mai mult planam sa zic asa! Apoi mi-au cazut toti dinti dintr-o data, nu ma durea nimic dar am ramas ca un batran de 100 de ani, chel in gura!

Daca o sa cauti si tu talmacirea viselor ai sa vezi ca sunt adevarate, iar daca vrei xa te convingi fa-ti un carnetel, noteaza visele si apoi cauta in dictionarul de vise ce inseamna fiecare, ai sa vezi ca merita sa te increzi in ele. La mine rata de “potrivire”a  fost de 72%, asta din 30 de vise monitorizate, zic eu ca e ok. Verifica si tu si zi-ne cum a fost!

Vise

Ce visezi cand te plimbi pe Valea Prahovei