Desi anul acesta luna mai nu afost la fel de calduroasa ca de obieci, iata ca zonele de camping de pe Valea Prahovei incep sa se umple de turistii permanenti [ orasele pe roti de langa Busteni ]. Ma bate si pe mine gandul sa incerc macar o saptamana sau doua de stat la umbra codrilor de brazi de la Valea Cerbului – nici nu stiu daca e gratis, daca trebuie generator de energie electica, etc. dar am degand sa incerc si eu viata in aer liber.

Zone de camping pe Valea Prahovei – Busteni – Sinaia – Predeal

Daca ai o rulota e una, eu am un Seat Alhambra si vreau sa-i scor scaunele din spate sa fac un pat – am facut deja salteaua dupa forma masinii – si sa ne odihnim pe Valea Prahovei. Intrebarea este cum ne pregatim pentru camping intr-o zona unde statul sau particularii nu au investit nimic. Pensionarii care au pensia pe card chiar pot lipsi catre trei luni de acasa, incaseaza pensia la bancomat, si in rest se plimba cat e primavara si vara de lunga.

Cat de ieftin poate fi sa stai la munte in camping? Sa zicem ca nu mai dai banii pe energie electrica si la intretinere – desi sa ai caldura si confort la cort mai greu fara a bagi mana in buzunare. Da, iei lemne din padure si faci mancare, dar nu la asta se rezuma totul. In schimb esti mereu in sanul naturii, daca ai internet la tine, stai pe tableta sau telefon si mai arunci o poza ca sa-i enervezi pe cei ce nu-si permit asa ceva! Suna bine, cine vine la munte vara asta in camping?

Camping Valea Prahovei