Anul trecut am facut greseala asa-mi fac un abonament mobil la Telekom, fostul Cosmote gestionat de Romtelecom. Nu cred ca am vazut in viata mea servicii mai de slaba calitate ca la Telekom, iar la Campina baietelul de la reprezentanta este cel mai tare [ mai ieste la fumat si singurul ajutor este ca-ti da un numar de telefon 1234, sunati si ascultati cu orele melodia din difuzor ]. In schimb peste drum domnisoara de la Germanos face tot ce poate ca sa te ajute.

Romtelecom – Telecom si serviciile oferite la Campina – de la execrabil in jos

Asa cum ziceam mai devreme, acum un an am gresit si am luat un modem WiFi de la Telekom pe baza de abonament. Un stift chinezesc de la ZTE, merge prost si semnalul e de toata jena, desi ai cartela 4G nici pomeneala, ai modem 3G! Nu astra este insa problema, ci faptul ca suni aiurea la 1234 si asculti jumatate de ora muzica, ieti am avut placrea sa descarc complet un Samsung S6 Edge in speranta ca voi reusi sa aflu codul PIN si PUK la abonamentul meu!

Dupa doua ore de sunat abia am reusi, am aflat stand la coada la Telekom ca sunt cartele in asteptare de o zi altii nu se pot porta de trei zile, mai pe scurt decat sa stai la mana Telekom – nu mai zic de serviciile din Campina – mai bine alegi orice alta optiune, doar daca nu esti unul car evrei sa-ti omori nervii incercand sa rezolvi probleme simple de comunicare. Sunt contractele de telefonie mobila abuzive? Cu siguranta DA, ar trebui ca dupa o experienta ca cea de ieri sa poti rezilia contractul fara probleme!

Romtelecom-Telekom

Romtelecom – Telecom si serviciile oferite la Campina – de la execrabil in jos