M-am intors recent din Germania si sincer am ramas surprins de preturile din Campina, mi se par mai mari ca cele din Uniunea Europeana la mai toate categoriile, carne sau lactate, verdeturi sau dulciuri, etc. Daca ma gandesc mai bine asa a fost mereu, Campina a fost un oras scump si te miri cum de are lumea bani sa suporte aceste preturi. Chiar daca avem Lidl si Kaufland unul langa altul, Penny si Carrefour, nu ajuta cu nimic.

Campina este oare cel mai scump oras din Romania?

M-am plimbat cu nostalgie prin Campina, am fost si la piata agro-alimentara de langa lac – sau la fabrica de cherestea, mobila – saracie lucie, acelasi pret la toata lumea, doar cateva tarabe ocupate si restul libere, doar o ghereta cu branza de la Sibiu – cred ca cei de pe Valea Doftanei nu prea mai ajung cu cascaveaua in Campina. Despre cei de la Telekom Campina am mai zis, asa ca nu ma repet. In rest orasul arata binisor, chiar daca de exemplu am aflat ca strada Doftanei nu va fi reparata in veci.

Poate unii nu stiu dar Campina este municipiu si are din 2004 acelasi primar, pe Horia Laurențiu Tiseanu si un consiliu condus de PNL + PSD. Cu toate acestea nu o sa credeti ca pe strada Doftanei din Campina nu exista canalizare si toate casele au fosa septica! DA, in 2017 intru-un municipiu cu aproape 40.000 de locuitori, exista cartiere intregi fara canalizare! Batranii zic ca nu se va face nimic in zona asta a orasului, asa ca ma intreb de ce-i mai voteaza pe actualii guvernanti?

Prin Campina la defilare

Campina este oare cel mai scump oras din Romania?