Sincer sa fiu nici nu auzisem de Ioan Bendei, nici macar nu m-am gandit sa aflu cui apartine trustul RCS RDS, dar scandalul de ieri dintre Dragos Patraru si postul TV Digi 24 m-a pus pe cautatre. Am aflat ca si Cosmin Prelipceanu vrea sa-l dea in judecata pe colaboratorul din Ploiesti, iar eu sincer sa fiu nu prea stiu ce sa zic. Pe de o parte Dragos Patraru are dreptate, cei de la Digi Tv s-au facut ca ploua, desi sunt televiziune de stiri, pe de alta parte nu poti sa te certi cu producatorii tai si sa crezi ca o sa ramai pe post prea mult timp.

Dragos Patraru la cutite cu Digi 24 – Starea Natiei si Ioan Bendei

Pe de alta parte Dragos Patraru sustine ca nu a spus nimic, ca se face tam-tam degeaba, deja  nu mai stiu pe cine si ce sa cred. Nu zic ca jurnalistul din Ploiesti nu m-a ajutat sa mediatizez o chestie legata de directia pasapoarte, o aberatie legislativa sau de operare la ambasadele Romaniei, dar asta e o alta discutie. Pana la urma care o fi adevarul si cum se va termina acest mic scandal mediatic? Se va muta iar Starea Natiei de la Digi la B1 sau unde?

Dupa ce sa- cam certat cu Realitatea, Antenele, TVR acum Dragos Patraru se pune rau si cu trustul Digi? Parea o chestie buna, ma refer la emisiunea Starea Natiei – desi nu o vad cu prea mare audienta – cel putin pe internet – FaceBook si YouTube. Nu am vazut macar un videoclip care sa fie vizualizat de macar un milion de persoane, toate au o audienta ce nu depaseste cateva zeci de mii.

Primul razboi mondial

Dragoș Pătraru la cuțite cu Digi 24 – Starea Natiei si Ioan Bendei