Pana una – alta nu avem decat marturia lui Gigi Becali care zice ca i s-a facut dreptate la CEDO in dosarul terenurilor MAPN, dar un anunt oficial nu avem inca. Saracul Gigi a suferit in dosarul valiza, apoi daca mai tineti minte escapada cu hotii de masini, dar sa zicem ca si-a ispasit pacatele desi mare lucru nu a invatat din cele patimite. Acum Gigi Becali spune ca va cere despagubiri pentru anii de detentie, dar si pentru lacrimile varsate de mama lui. Probabil ca daca a fost condamnat pe nedrept va obtine despagubirile, chiar daca nu vor fi de oridinul milioanelor de euro cum zice el acum.

Gigi Becali achitat la CEDO in dosarul terenurilor MAPN

Gigi Becali a spus la un post tv ca a fost achitat la CEDO in dosarul schimbului de terenuri cu MAPN-ul, posibil sa fie adevarat. Cert este ca de la aceste schimburi a venit averea lui Becali, atunci au fost schimbate 8,89 hectare de teren arabil intravilan, iar statul a pierdut aproximativ un milion de dolari. Buna afacere, n-am ce zice. Nu stiu daca Babiuc – fostul ministru al MApN – o fi iesit basma curata, ma refer la CEDO caci initial a fost condamnat definitiv in 2013, odata cu Gigi Becali. Acum se pare ca daca unul din ei a fost condamnat pe nedrept, cel putina sa zice el – atunci si cel ce a luat mita nu avea cum sa o ia, daca nu s-a dat.

Oricum ar fi, se pare ca la noi fie scapi cu suspendare, fie iti suspenda condamnarea la CEDO si uite asa nu mai stii cine-i hotul si cinei vardistul. Asta-i tara, cu asta defilam mai departe, nu-i asa?

Gigi Becali achitat la CEDO

Gigi Becali achitat la CEDO in dosarul terenurilor MAPN