Am niste prieteni care stau pe Calea Doftanei in Campina, de ani buni nu mai merg la ei cu masina, pentru ca drumul este mai rau ca la Scorteni, daca stiti unde vine asta. Interesant este ca pe aceiasi strada este si fiscul local, o chestie mica si aglomerata unde poti sa-ti platesti taxele. Municipiu sau orasel pe calea dezvoltarii? Eu zic sat mai rasarit pe Valea Prahovei, cam asta este Campina azi. Mi-am luat masina noua si risc sa o duc la Service in mai putin de o luna daca mai trec de cateva ori pe Calea Doftanei.

Drumuri de tara pe Calea Doftanei – Campina

Pe ce se duce taxa aia de drum in Campina? Sau ma rog, pe ce se duc banii din impozite, caci sincer sa fiu parca in oras e din ce in ce mai rau, nu vad nicio imbunatatire de cel putin 10 ani. Bine ca au vopsit parcarea cunoscuta drept aleea- tobogan. Acum cu siguranta va fi un punct de atractie si vor veni turistii ca mustele pe Valea Prahovei, la Campina. Nu o mai duce bine nici Muzeul Iulia Hasdeu, nu mai zic de Griogorescu, la Muzeul Doftana nu mai are cine veni caci este inchis si in paragina, la Telega la bai sarate cam bate vantul, deci ce a mai ramas din zona asta?

Nu stiu cati dintre voi ati auzit de “Aleea senzorială” din Campina, era inaugurata prin 2016, azi e si ea in paragina, ca mai totul im micul orasel de munte, unde nimic nu se intampla, dar avem sa zic asa un alt ziar online, Campina TV, unde se si filmeaza si se posteaza pe YouTube, fiecare clip avand peste 300 de viziualizari! Poate ma gandeam sa-mi iau o casa pe Calea Doftanei, dar cred ca mi-a trecut, poate o fi mai bine la Provita!

Calea Doftanei - Câmpina

Drumuri de tara pe Calea Doftanei – Câmpina