Autostrada A3 ce leaga Comarnic de Brasov ramane in continuare un vis frumos dar irealizabil de catre guvernul PSD. Mai mira pe cineva ca dupa ce s-au cheltuit miliarde pe Master – Planuri, nu s-a facut nimic palpabil, iar cei ce au irosit banii si-au marit macar pensiile? Asa ca CNADNR ne explica pe sapte pagini de ce proiectul a fost abandonat. Risipa de hartie si nimic mai mult, transportul in Romania va ramane asa cum era, anevoios si cu cheltuieli inutile, de timp si de bani. Evident totul pe spinarea mea si a ta, ca doar noi platim nota de plata de fiecare data.

Autostrada A3 Comarnic – Brasov ramane un vis

Singura mea multumire este ca de fapt s-a pus capat ideii de parteneriat public privat in ceea ce priveste constructia de autostrazi, caci daca sunt dispus sa platesc o taxa ca in Europa pentru ca merg pe autostrazi, nu sunt dispus sa o platesc la intare sau la iesire, ori de cate ori ma plimb. Fac drumul dintre Comarnic si Brasov de dopua ori pe an, maxim patru – deci nu ar fi o avere, dar parca e aiurea sa crezi ca va investi cineva miliarde pentru ca apoi sa puna o bariera. DA, daca era ca in Constanta – adica fostul primar Radu Mazare punea doar bariera si lua banii, mergea.

Ai idee cati ani au trecut de la prima initiativa de a construi o autostrada pe Valea Prahovei si pana azi? Va zic eu, 11 ani au trecut degeaba, iar banii aruncati pe apa Prahovei ar fi putut ridica zeci de spitale si scoli. La final sa iti explic de ce nu sunt de acord cu taxa aia pentru concesiune privata a autostrazii: pentru ca desi transportatorul va plati taxa aia din buzunarul lui, o sa imi puna tot mie in caraca in preturi aceasta taxa, adica tot eu care merg pe autostrada de 4 ori pe an o sa platesc taxa pentru tot anul! Capisci?

Autostrada A3 Comarnic de Brașov

Autostrada A3 ce leagă Comarnic de Brașov rămâne în continuare un vis frumos