Deschindem rubrica de stiri locale in mod evident cu Ploiestiul, capitala judetului Prahova si unul dintre cele mai bogate orase din tara – asta era pe vremea raposatului, acum cred ca nu mai suntem chiar asa de fruntasi, dar merita sa reamintim asta celor ce nu au stiut cat de bine era cand judetul nostru era pe locul doi dupa Bucuresti la sectiunea venituri pe cap de locuitor.

Ce vesti mai avem din Ploiesti in luna iulie

Ca sa incepem cu o veste buna, salariul minim pe economie de la 1 iulie este de 1050 de lei, brut evident. Cat inseamna cei 75 de lei adugati la netul de la sfarsit de luna? Infim, dar asta este, macar cei ce lucreaza legal au aprope 200 de euro de incasat pentru o luna de munca. Acum ca aveti bani de cheltuit, sa vedem pe ce o sa-i dati, caci noua grila majorata de salarii vine la pachet si cu serie de scumpiri. Astfel gazele se scumpesc cu 12%, deja ma gandesc ca ar fi cazul sa trec la lemne, macar pana termin visinii din gradina!

Era sa uit, daca a crescut salariul minim, evident au crescut si amenzile de circulatie, care se calculeaza pe baza acestuia – salariul minim, evident. Ma gandeam daca nu ar fi bine invers, sa se dea salariile in functie de valoarea amenzilor primite!

Cu speranta ca vom veni de acum inainte vom veni numai cu vesti bune pentru ploiesteni, ne bucuram ca am reusit din prima zi sa va oferim sansa de a citi in paginile nostre o stire din Ploiesti pentru ploiesteni!

Știri locale

Ce vesti mai avem din Ploiești în luna iulie