Am tot auzit ca exista pastile minune pentru slabit, de la  Cafeaua Verde si pana la Silfide de la Alevia sau pastlie minune ce se umfla in stomac si taie pofta de mancare. Chiar daca si eu si sotia suntem putin peste kilogramele recomandate de medic, inca nu am incerat sa slabim cu pastlie natriste, desi ma bate gandul. Din cafea verde nu se face infuzie, vei lua acest remediu naturist sub forma de pastile.

Pastile de slabit naturiste, la ce ajuta ele?

Sunt sigur ca nici nu ai auzit de extractul de fructe de Garcinia, deci cu siguranta nici nu stii ca el sta la baza pastilelor Silfide de la Alevia. Aceste pastile de slabit naturiste sunt azi la moda, continutul lor in acid hidroxicitric si extract din frunze de ceai verde, ca sa enumar doar doua din substantele minune, te ajuta sa slabesti prin actiunea asupra metabolismului, dar in mod evident ca o dieta corecta si sportul – nu mersul pe jos, ajuta la pierderea kilogramelor.

Sfatul medicului: Inainte de a incepe un tratament pentru slabit pe baza de pastile naturiste vorbiti cu medicul de familie, cumparati doar acele suplimente alimentare a caror efect este deja dovedit si respectati cu strictete modul de administrare. Nu incercati sa grabiti procesul, nu faceti abuz si mai ales intrerupeti administrarea in cazul in care nu va simtiti bine. Mergeti periodic la medic pentru control si cititi cu atentie contraindicatiile din cutie. Intrebati prietenii care le-au mai folosit si comentati pe retelele de socializare rezultatele obtinute.

cafea verde de slăbit

Pastile de slăbit naturiste, la ce ajuta ele?