Cei care se intorc acasa de pe Valea Prahovei in Bucuresti trebuie sa stie ca vremea s-a inrautatit brusc, atat pe DN1 cat si in capitala. Nu plecati la drum fara cauciucuri de iarna, combustibil din plin – adica cat mai mult, bine echipati si cu rezerve de apa si mancare la voi! Vantul sufl acu putere, viteza depasind 80 km/h inclusiv la Bucuresti. Soselele sunt acoperite cu zapada, exista pericolul de viscol pe traseu. Nu uitati lopetica si sacum cu nisip, pentru situatii de urgenta.

Atentie soferi, ninge si viscoleste pe Valea Prahovei – verificati prognoza meteo

Conditiile meteo pe Valea Prahovei s-au inrautatit mult in ultimile ore, vantul a inceput sa sufle in rafale, copaci rupti pe traseul DN1, deci pastrati distanta intre autovehicole, conduceti cu prudenta! Daca aflati noutati pe traseul dintre Brasov si Ploiesti va rugam sa scrieti la redactie, pentru a anunta pe toata lumea despre starea vremii pe Valea Prahovei.

Pentru locuitorii din Busteni: incrcati sa postati pe pagina noastra de FaceBook toate noutatile din zona in care locuiti, este cea mai rapida cale de a informa intreaga tara despre situatia din zona Bucegilor. Adresa paginii nostre o aveti pe site-ul nostru. Va dorim o zi cat mai placuta si o saptamana in care s ava mearga totul bine!

viscoleste pe Valea Prahovei

Atentie soferi, ninge si viscoleste pe Valea Prahovei