Portalul Valea Prahovei a decis sa faca un top al celor mai bune pensiuni din zona, asa ca toti cei care au fost cazati pe Valea Prahovei sunt rugati sa ne scrie propriile impresii, pe care noi le vom publica cu o scurta prezentare a pensiunii respcetive. Noi vom incepe in 2017 un program de vizitare a pensiunilor si de acordare de note pe o scala de la 1 la 9, oferind in acest mod si o scara a conditiilor de cazare si a preturilor la care acestea sunt disponibile.

Topul pensiunilor agroturistice de pe Valea Prahovei

Daca acum 10 ani preferam sa stau la hotel si sa ma distrez instatiunile de pe Valea Prahovei, acum prefer sa o ac in pensiuni artoturistice, chiar daca de multre ori pretul de cazare este asemanator. Gasesti azi cam tot ce-ti pofteste inima, de la pensiuni pe Valea Prahovei cu tot confortul si pana la case in stil traditional, cu paie si foc de lemne. Cele mai rentabile pensiuni mi se par ultimile, conditia mea ar fi sa ofere si masa pe langa locul de dormit.

Am vizitat cateva pensiuni anul trecut, cand am decis sa demaram acest program de clasificare a pensiunilor de pe Valea Prahovei si am ramas stupefiat cand am auzit ca nu ofera posibilitatea celor trei mese pe zi, adica sa vii fie cu mancarea la pachet, ori sa te duci si sa mananci in alta parte, ei oferind efectiv un pat. Traditie inseamna tot, de la agremnet si pana la mancare dragii mei, deci daca veti sa fiti in lista noastra, in TOP 100 de pensiuni pe Valea Prahovei, faceti in asa fel incat sa merite sa venim sa va vizitam si sa va dam o nota!

Pensiuni Valea Prahovei

Topul pensiunilor agroturistice de pe Valea Prahovei