Nu stiu cum se face dar cand vine vorba de promovarea turismului in Romania parca suntem mereu in urma europenilor. Este si cazul minei de la Slanic Prahova, cea mai mare mina de sare din Europa, dar care este promovata atat de putin, incat ai impresia ca nu este deschisa publicului. Nu mai zic de lacul de la Slanic Prahova, cu apa evident sarata si care ar putea ajuta ata de multa lume sa-si refaca sanatatea.

O excursie la Slanic Prahova

Spuneam ca nu prea stim sa ne promovam, iar statiunea Slanic Prahova este un exemplu viu, aici sunt atatea de vazut, insa fiind intre doua sosele nationale, intre DN1 si DN 1A, probabil ca nu se gandeste nimeni ca ar putea petrece cateva zile intr-un peisaj de vis, fara inghesuiala de pe pe Valea Prahovei, la preturi mai mult decat acceptabile.

Intrebare: cati dintre voi au auzit de Complexul Baia Baciului? Sau de Muntele de sare, care evident face parte din acest complex. Iata ca sunt locuri minunate de vazut nu doar pe traseele batatorite de turisti, merita sa vezi Grota miresei sau Piaytra verde, iar daca vei bea apa din cele trei izvoare cu apa calcică și clorosodică de la Slanic Prahova stiu sigur ca vei reveni aici mai des. Cat despre cazare, nu va faceti griji, este loc pentru toti!

Poate esti insetat de adrenalina, vrei distractie si nu stii ce gasesti in Slanic Prahova. O tiroliana de 145m lungime ce te duce ca vantul si ca gandul peste lacul sarat. Mai pe scurt, ai ce vedea, ai cum te distra dar mai ales ai cum sa-ti petreci cateva zile de concediu si sa ai grija si de sanatatea ta. Iar asta nu e tot, poate vrei si tratament cu namol la Baia Porcilor, spune cinstit: te-am facut deja curios?

Slanic Prahova

O excursie la Slanic Prahova