Portalul Valea Prahovei a decis sa demareze un program inedit de clasificare a ofertelor de cazare din judetul Prahova, cu precadere cele din Azuga, Busteni, Sinaia si Breaza. Despre ce este vorba: am dori sa clasificam cat mai multe dintre ofertele de cazare la particulari pe Valea Prahovei, asa ca vom acorda un punctaj de la 1 la 100 firmelor si particularilor care ne vor invita la ei pentru 3 – 5 zile. Va fi o munca destul de laborioasa, asa ca prima etapa este cea de inscriere in program, pentru ca apoi sa vedem de cate persoane este nevoie pentru a duce la bun sfarsit acest proiect.

Cazare pe Valea Prahovei in 2015 – 2016

Deci daca esti patron sau proprietar la una sau mai multe cabane, hoteluri pe Valea Prahovei si vrei sa fii listat pe cel mai important site legat de cazare, lasa-ne un mesaj. Cum avem doua site-uri care promoveaza turismul traditional, zic eu ca sansele de a fi gasit de potentialii turisti sunt duble. Noi venim la tine in vizita, vedem cum suntem tratati si cum ne simtim in zona, te punctam si astfel vei avea cea mai buna reclama posibila, facuta de persoane dezinteresate material.

Acum sa vedem ce putem oferi turistilor d epe Valea Prahovei, in afara de informatii despre spatiile de cazare. Avem o masina cu sapte locuri, un Volkswagen Sharan – pe care-l punem la dispozitia voastra, in cazul in care vreti sa aveti o masina la scara, va costa doar 10 euro pe zi + benzina + doua mese pe zi pentru sofer! Suna interesant, nu-i asa? Sofer la scara cu doar 10 euro pe zi, fara probleme si fara dureri de cap.

Cazare pe Valea Prahovei

Cazare pe Valea Prahovei in 2015 – 2016