Acum nu mai este cum era odata in vacante, internetul ne da sansa sa ne jucam pe computer si in vacanta, iar pentru asta avem nevoie de un telefon conectat la WiFi sau la date in reteaua 4G ( evident ca merge si la viteze mai mici ). Daca vrem sa ne jucam pe tableta sau laptop este la fel de usor, intram pe un site cu jocuri si gata. Ne distram si nu ne plictisim.

In vacanta ne jucam pe internet, dacu cu ce?

O varianta d ejoc online ar fi cautari google, unde va trebui sa ghiciti cat mai multe variante, dar daca nu le ghiciti nu e niciun bai, primiti raspunsul de la site-ul Caut.Info! Aveti de ales din patru categorii, de exemplu la Fun – adica distractiv veti fi pusi sa ghiciti ce urmeaza dupa “merg la”. Daca veti dori sa trisati puteti folosi optiunea autocomplete de la Google, cum rezulta si din alt exemplu: am mancat prea mult, am macat ceva stricat sau chiar am mancat o ciocolata intreaga!

Daca alegi traba cu merg la sala si nu slabesc cred ca deja stai bine cu ghicitul , ar trebui sa-ti deschizi firma! Dar daca alegi politica si primesti varianta manipulare, ce faci? Ar trebui sa prevezi ceva de genul manipulare dex pentru 10.000 de puncte, manipulare psihotronica! Restul de variante va las sa le descoperiti singuri, asa va fi mai distractiv. Eu zic ca merita sa vii in tr-o vacanta pe Valea Prahovei si sa incerci sa ghicesti ce cauta lume ape net!

Jocuri

In vacanta ne jucam pe internet, dacu cu ce?