Daca vrei sa scapi de aglomeratia de pe Valea Prahovei si sa stai intr-o tara de basm, te invit pe Valea Doftanei. Aici esti departe de poluare si de drumurile aglomerate, aerul curat si peisajul mirific te vor fermeca. Dupa ce treci de barajul de la Paltinu, incepe o zona pe care nu credeai ca o poti gasi in realitate, parca neatinsa de om, incremenita in timp. Evident ca exista sosele, electricitate si tot ce inseamna azi civilizatie, dar odata iesind de pe sosea, ajungi intr-o lume de basm.

O vacanta la Valea Doftanei – cazare si rezervari la odihna pe Valea Prahovei

Am fost la Valea Doftanei acum 20 de ani pentru prima data, de atunci cel mult odata la patru ani merg si imi fac concediul aici. Deja ma cunosc localnicii, ma asteapta cu drag iar eu ma minunez de ce pot face mainile harnice ale prahovenilor stabiliti intre munti, la loc ferit pe marginea raului Doftana. Am mancat smantana de casa, o minunatie, cat despre cascavelele de aici cred ca ati mai auzit, sunt cele mai bune din tara. Cea mai buna cascavea, sunt sigur ca odata ce ati mancat nu va mai saturati!

La mos Ilie stau eu de fiecare data cand ajung in Valea Doftanei, in primii ani plateam ca la hotel, ma refer ca plateam pe zi nu la pret, plateam si pentru mancare, azi deja suntem ca prietenii, nu platesc in schimb stau ca acasa la nea Ilie in ograda. Iar el cand vine la noi la Bucuresti sta la fel, il ducem unde are nevoie, ca si cum ar fi un membru de familie. Mai rar asa ceva la noi in Romania, nu-i asa?

Valea-Doftanei

O vacanta la Valea Doftanei – cazare si rezervari la odihna pe Valea Prahovei