Trecand peste aspectul neplacut al viztei mele de azi la Parchetul din Campina, unde in loc de ajutor mi-au zis sa vorbesc cu un avocat, am sa fac eu prima postare pentru a da curaj celor ce cauta un avocat, iar acestora din urma un ajutor pentru a fi gasiti mai usor online. Pana la urma suntem nu doar un site de informare dar si unul in care ne putem ajuta reciproc, aici ma refer la relatia cititor, avocat si site, evident.

Avocat online Prahova – intrebari, raspunsuri si comentarii gratuite

Buna ziua, ma confrunt cu o situatie mai mult decat complicata si caut un raspuns si daca este posibil si ajutorul unui avocat. Sunt domiciliat in Londra si am un copil de 2 anisori. Eu si mama lui am fost casatoriti si acum suntem separati/nu locuim impreuna. Ea face tot ce ii sta in putinta in a ma scoate din viata copilului meu iar legea din UK ii da multe cai sa o faca, fiind mult mai permisiva cu parintele ce are copilul in domiciliu.

 Nu s-a depus nici o actiune in tribunal legat de copil ci doar de divort. As vrea sa stiu daca este vreo posibilitate de a deschide o actiune in tara, tinand cont ca eu nu am domiciliul permanent acolo. Dar toate actele ( pasaport, buletin ) au adresa din tara. Si deasemeni daca sunteti in masura sa ma ajutati in aceasta privinta! Mulțumesc Anticipat!

Raspuns: exista o lege europeana care spune ca parintele care denigreaza im mod vadit parintele care nu are custodia o poate pierde. Nu stiu cat de mult va poate ajuta un avocat din tara, daca sotia are acte in regula in UK. Daca nu are, atunci va judecati la ultimul domiciliu comun ( sau unde este pus divortul ).

Avocat Campina