Pentru a veni in sprijinul cititorilor nostri am decis sa deschidem pe site-l nostru rubrica Meteo, unde vrem sa anunatm de fiecare data publicul despre starea vremii pe Valea Prahovei. Procedura este destul de simpla, in momentul in care descoperiti ca portiuni de drum sunt inzapezite, drumuri nepracticabile sau fenomene meteo nefavorabile, intrati pe site la noi, folositi formularul de mai jos si postati informatia. Imediat cineva din redactie va publica anuntul de avertizare si apoi se va posta pe FaceBook si astfel vom mari numarul celor informati de 10 ori!

Lista drumurilor înzăpezite pe Valea Prahovei in anul 2016

Azi de exemplu, 17 ianuarie 2016 drumurile din judetul Prahova au fost blocate in proportie de 60%, s-a circulat foarte greu si pe DN1, asa ca zic eu daca vom folosi telefonul mobil si lasam un simplu mesaj prin care sa anuntam starea vremii colegilor nostri de trafic. Zic eu ca pe masura ce aceasta facilitate va ajunge la urechile cat mai multor prahoveni, dar nu numai, caci pe Valea Prahovei nu merg doar locuitorii judetului, cu atat acest mod de intr-ajutoare va deveni mai util.

Fara sa ma entuziasmez prea tare, astept sa vad si reactia voastra, a cititorilor portalului Prahova.Info, caci cel mai mult asta conteaza, ce spun cititorii si nu ceea ce vrem noi, chiar daca de cele mai multe ori parerile coincid. In speranta ca de azi vom sti care este starea vremii pe Valea Prahovei mult mai exact decat citind pe diferite site-uri de Meteo, va urez o duminica placuta si de maine o noua saptamana de iarna cat mai productiva.

Drum inzapezit

Lista drumurilor înzăpezite pe Valea Prahovei