Ieri seara un adolescent din Campina a intrat cu moasina intr-o conducta de gaze, iar in urma impactului a izbucnit un incendiu ce a lasat fara caldura si lumina o mare parte din locuitorii municipiului Campina, din judetul Prahova. Pompierii au intervenit prompt si focul a fost stins, insa in plina iarna campinenii au ramas pe intuneric si fara gaze pentru incalzire. La o temperarura de cel putin minus 10 grade, nu este tocmai o bucurie.

Fara lumina si gaze in Campina la inceput de an 2016

In loc sa se bucure de un weekend placut si sa continuie sarbatorile, campinenii s-au trezit in bezna si fara gaze. Cea mai pagubita insa ramane familia de pe strada Ana Ipatescu care a ramas fara casa, aceasta arzand aproape in intregime. Problemele se pare ca au ca principal vinovat reprezentantii Distrigaz, care au avut nevoie de peste o ora pentru a gasi o echipa capabila sa ajunga la locul dezastrului. Cine-i va despagubi pe cei ramasi fara adapost?

Dup ace cei de la Distrigaz au spus ca nu este de obligatia lor sa opreasca gazele in caz de catastrofe de acest gen, azi s-au apucat de sapat pentru a verifica daca este sau nu nevoie sa se inlocuiasca conductele afectate de incendiu. Singura bucurie este ca incendiul nu a adus si victime, insa cei din zona deja s-au mutat la rude si prieteni! Cand vor reveni acasa? Intrebam Distrigaz-ul?

incendiu-in-Campina

Fara lumina si gaze in Campina la inceput de an 2016