Nu pot spune ca anul 2015 a fost unul prea bun, ma refer evident la impozite si taxe, dar cand ma gandesc la ce ne asteapta in 2016, ma iau cu mainile de par. Cei care locuiau la casa deja plateau mult, ei bine in 2016 vor plati cu 25% mai mult, adica un sfert din taxa se adauga la vechiul impozit. Cei de la bloc o vor simti si mai tare, caci pentru ei s-au marit impozitele cu 40%, adica apropae jumatate. Mai aveti de unde, dragi campineni?

Impozitele pe proprietate cresc in 2016 substantial cu peste 25% sau 40%

Directia Economica a orasului Campina a descoperit ca platim prea putin pe proprietati, asa ca a deci sa le ia celor de la case cu 25% in plus si celor ce stau la bloc, care in mintea lor plateau prea putin, le cere cu 40% mai mult pentru impozitul pe locuinta. Sa fi fost vorba de faptul ca urmeaza un an electoral si era nevoie de fonduri?

Am mai aflat ca primarul Horia Tiseanu a inteles ca lumea se revolta, asa ca a decis sa mai reduca putin din povara fiscala, dar cum? Nu ma mai supus la vot procentul de marire ci cota, adica a schimbat pe Tandea cu Mandea, a ramas totul la fel cum era. Saracul Caragiale, avea dreptate: sa se schimbe primesc, dar sa nu se modifice nimic! Sa mai zici ca am evoluat de atunci!

Pana unde vor creste taxele si impozitele in Campina? Dar in Romania? Pana nu le vom mai putea plati si ghici ce, poate sereinventeaza inchisoarea datornicilor!

Taxe-si-impozite-2016

Impozitele pe proprietate cresc in 2016 substantial cu peste 25%