Probabil ca stiti cu totii ca in Uniuea Europeana se cer din ce in ce mai mult sofeti de TIR, dar cu siguranta nu stiti ca munca nu este destinata exclusiv barbatilor. Am sa va dezvalui un secret, nu stiu prin ce imprejurare am devenit prieten pe FaceBook cu “un profil” ca oricare altul, cel al Crinei Micnescu. Mi s-a parut ciudat sa vad din cand in cand poze cu ea in camioane, dar cum arata foarte bine, am zis ca e o gluma, poze luate de pe internet. Asta pana cand am vazut un articol in Adevarul.

Crina Micnescu sau soferita in Spania – un roman fericit

Faptul ca o femeie este sofer de camion – TIR  – nu mai mira pe nimeni, dar cand afli ca e romanca neaosa din Gorj, deja ciulesti urechile. Culmea este ca nu parea o persoana gata sa-si paraseasca tarisoara si sa plece la mii de kilometri distanta, doar de dragul banilor. Si nu a fost asa, caci blonda Crina Micnescu a plecat doar dupa ce criza a pus stapanire pe tara si banca i-a luat masina la care platea rate luna de luna. Asa ca ce-i mai ramnea de facut, firma la care lucra a dat faliment, iar ea a plecat in Spania.

Ce sa fac acum? Nu i-am scris niciodata niciun cuvant, desi barbatii roiau pe profilul ei, in afara de un sincer “La multi ani” odata pe an, nimic. Acum sa ma fac ca am devenit brusc prietenul adevarat care vrea sa vorbeasca cu ea? Ma indoiesc ca o sa fac o impresie prea buna, asa ca stii ce o sa fac? O sa-i distribui acest articol pe profil, poate cine stie, ma baga in seama!

Am uitat sa va spun, e casatorita si are si o fetita superba, deci aviz amatorilor de povesti si povestioare!

Sofer pe camion

Crina Micnescu sau soferita in Spania – un roman fericit