Cred ca nu este femeie care sa nu isi doreasca produse de calitate, asa ca am sa va ofer eu sansa sa a afla cum poti deveni reprezentant Avon in Romania. Nu este chiar complicat, in partea de sus a ecranului aveti butonul “Afla mai multe”, apesi pe el si gata! Completezi datele personale si aproape ca ai devenit unul dintre reprezentantii Avon din judetul Prahova sau din Romania! Noi te vom ajuta sa vinzi produsele, pentru ca avem obligatia morala sa fim alaturi de tine. Asta in cazul in care vrei sa vinzi, caci probabil stii ca poti cumpara doar pentru tine si familia ta, doar ca beneficiezi de produse la un pret mult mai mic!

Cum devin reprezentant Avon in judetul Prahova sau in Romania

Asa cum am spus la inceputul acestui articol, poti deveni reprezentant Avon apasand pe butonul de sus “Afla mai multe” – langa Da startul CV-ului tau! Sper ca l-ai observat imediat ce ai intrat pe portalul Prahova Info, asa ca nu mai insistam asupra acestui mic detaliu. Faptul ca Avon este compania numarul 1 in Romania nu cred ca mai este un secret, dar poate ca totusi nu stii ca 8 din 10 femei folosesc cel putin un produs Avon!

Faptul ca primesti cadouri sau reduceri de pana la 40% din pretul produselor cred ca inseamna ceva pentru orice femeie, o economie sau mai multe produse de calitate. Mai ai un mic avantaj, faptul ca poti plati in maxim 18 zile de la cumparare, deci daca chiar vrei ceva acum, nu trebuie sa astepti salariul! Hai ca v-am facut o surpriza placuta, nu-i asa?

Reprezentanti Avon