Amenintarea valurilor de emigranti in Europa este din ce in ce mai grava, dar hai sa analizam putin situatia cu atentie si sa lasam un pic partea emotionala la o parte. V-ati gandit oare cine se ocupa de acesti oamenei, de unde au banii necesari pentru a pleca din tara lor si de ce nu incearca sa fuga in Turcia, sau in alte tari mai apropiate – atat ca distanta cat si ca identitate culturala? Oare de ce aleg ei Germania si Austria ca punct terminus al calatoriei?

Amenintarea valurilor de emigranti in Europa sau implicarea externa

Nu v-ati intrebat pana acum de ce aleg oare musulmanii sa emigreze in Europa? Nu dau vina pe ei, dar am eu o vaga impresie ca sunt impinsi de la spate, se abuzeaza de naivitatea lor, caci pare cam ciudat ce se intampla. Sa fie rusii? Sa fie americanii? Cineva vrea sa destabilizeze Uniunea Europeana, asta este clar. Cel putin pentru mine, nu stiu daca si pentru voi. Am de ales intre rusi si americani – unii dau vina pe George Soros. Eu zic sa vedem cine ar avea mai mult de castigat di afacerea asta si cine are motive sa o faca. Americanii? Nu prea cred, caci daca se dovedeste asa ceva, ei sunt marii perdanti, daca Europa paraseste America, rusii ar avea un avantaj enorm in fata americanilor. Deci sa fie rusii? DA, au de castigat si daca-i dovedesti nu au ce pierde, intre Rusia lui Putin si Europa este de mult un razboi decalarat ( dar neasumat )!

Ceva ciudat: romanii nu prea au voie sa faca ce vor in Schengen, dar acesti imigranti vad ca reusesc cumva sa inunde spatiul de libera circulatie. Pe unde vin? Culmea ca nu prin Romania!

imigranti-europa

Amenintarea valurilor de emigranti in Europa sau implicarea externa