Dosarul Turceni Rovinari a ajuns in sfarsit pe mana judecatorilor, cercetarile sunt terminate si fostul premier Victor Ponta este parte in proces ca invinuit. Evident ca nu au fost date publicitatii toate detaliile legate de colaborarea lui Ponta cu ”Şova şi Asociaţii”, dar era evident ca ceva era necurat. Ce treaba avea un cabinet de avocatura care le stie pe toate, sa angajeze un alt avocat, care sa-i faca treaba, iar toti la randul lor sa le faca treaba celor de la biroul juridic al intreprinderii de stat.

Victor Viorel Ponta este trimis in judecata in dosarul Turceni Rovinari

Dupa toate tergiversarile gasite de cei doi asociati in frauda, Dan Sova si Victor Ponta, iata ca Instanta Suprema le-a respins si ultima cerere iar cei ce au luat bani nemunciti sunt acum in sfarsit pe banca acuzatilor, acolo unde le este locul. Acuzati de luare de mita, foloase necuvenite si altele, cei doi vor imparti in curand aceiasi soarta, poate asemanatoare cu a altui premier PSD, Adrian Nastase.

Coincidenta sau doar soarta a facut ca judecator al acestui dosar sa fie aleasa in mod aleator tot Alina Ioana Ilie, cea care l-a condamnt si pe fostul sef a lui Ponta, coordanator de doctorat plagiat, Adrian Nastase. Iteresant mi se pare modul in care sotul Dacianei se agata de orice este posibil ca sa amane deznodamantul, poate insperanta ca va fi gratiat pentru frumuseatea sa inegalabila. Ma indoiesc si sper sa se faca in sfarit dreptate, chiar daca e cam trist sa ai doi fosti prim ministrii la racoare pentru furt!

Victor Ponta trimis in judecata

Victor Viorel Ponta este trimis in judecata in dosarul Turceni Rovinari