Primarul Sorin Oprescu a fost arestat ieri pentru suspiciunea de a fi luat mita invaloare de 25.000 de euro. Procurorii DNA sustin ca l-au prins in flagrant pe cand lua acesti bani pentru a facilita acordarea de lucrari pe bani publici. Mi se pare atat de mica suma incat nu inteleg de ce fostul membru PSD a ales drumul acesta. Mai ales ca se pare ca procurorii DNA au date ce arata ca este vorba de constituirea unui grup organizat, ce actiona incadrul Primariei municipliului Bucuresti si care se ocupa de astfel de “atentii” din partea celor ce-si doreau banii din bugetul primariei.

Sorin Oprescu suspectat de luare de mita in valoare de 25.000 de euro

Din ce se cunoaste pana in acest moment se pare ca familia lui Sorin Oprescu lucra la comun, se pare ca si fiul acestuia se ocupa de “incasarea mitei”, doar ca o facea in trainatate, mult maidificil de facut un flagrant si de dovedit. Romania in acest moment are trei din patru presedinti suspectati de a fi cercetati penal, un prim ministru invinuit si o pleiada de primari, evident Sorin Oprescu fiind cireasa de pe tort, multi fiind siguri ca “independentul” Oprescu sustinut de PSD nu se preteaza la astfel de “afaceri”. Uite ca se mai inseala omul, se pare ca in curand tot ceea ce inseamna functionar si demnitar va opera din penitenciar.

Ma amuza insa un fapt, parlamentarii tocmai si-au marit lefurile pe considerentul ca ei sunt mai cu mot, fata de oamenii de rand. Asta o fi insemnand ca fura la gramada in timp ce noi platim ca fraierii? Precis asta trebuie sa insemne, altceva nici nu vad ca ar putea insemna.

Sorin Oprescu

Sorin Oprescu suspectat de luare de mita