Dupa ce Simona Halep a inceput cu dreptul la US Open, iata ca deja avem bucuria sa o vedem in semifinale, iar daca reuseste sa castige, in marea finala. Este cea mai buna performanta a Simonei Halep la acest turneu, insa noi speram inca la ceva mai bun, participarea in finala! Chiar daca ploaia si-a facut de cap, sportiva noastra a reusit in trei sesturi sa o elimine pe cea care este considerata “locul doi real” in lumea tenisului, fosta numarul 1 – Victoria Azarenka!

Simona Halep in semifinalele de la US Open

Victoria Azarenka a reusit sa castige doar un singur set cu scorul de 6 – 4 in fara Simonei Halep, care a castigat doua seturi si astfel a ajuns in semifinala de la US Open. Cum va fi semifinala? Destul de grea caci se va lupta cu o forta a tenisului momdial, Flavia Penneta. Nu este imposibil de depasit, cred ca daca pe plan psihic Simona Halep va fi mai buna, cu siguranta o va invinge pe italianca. Totusi intre cele doua sportive este o diferenta clara, italianca a urcat cel mult pe pozitia a 10-a in ierarhia WTA, iar acum se afla pe locul 27. Simona Halep este pe pozitia secunda in clasamentul WTA la distanta considerabila de locul 3 (dar si mai mare fata de locul 1).

Deci sanse mari sa o vedem pe Simona Halep in finala, sa speram ca va avea forta necesara sa invinga si sa o infrunte iar pe numaru 1 mondial – chiar daca nu speram la castigarea finalei, macar putem visa. Iar un meci de zile mari, o surpriza placuta, de ce nu?

Simona Halep la US Open

Simona Halep in semifinalele de la US Open