Liderul PRM s-a stins ieri din viata, as fi vrut sa scriu chiar atunci articolul insa desi am fost un fervent critic al sau, acum ce mai pot zice in afara de: Dumnezeu sa-l odihneasca? A fist un mare roman, un patriot adevarat, chiar daca modul sau de exprimare politic nu era pe placul multora – inclusiv al meu. Prea tanar ca sa ne paraseasca, o lectie de viata pentru noi toti – moartea nu ia pe nimeni in functie de valoarea sa, de bogatie sau de importanta. Ne ia pe toti, pe unii la varste mult prea neadecvate, cand mai avem atatea de spus si de facut.

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viata pe 14 septembrie intr-o zi de luni

Inceput de saptamana pentru unii si sfarsit de drum pentru altii, asta a fost ziua de 14 septembrie. O sa-mi lipseasca bardul, omul care m-a intrigat tot timpul, cantaret al realizarilor lui Ceausescu dar si o minte sclipitoare. O enciclopedie pe doua picioare, asta era Corneliu Vadim Tudor. L-am atacat vehement ori de cate ori mi s-a parut ca sare calul, acum insa regret ca nu mai este printre noi. A candidat la presedentie de la prima legislatura libera, evident ca nu a reusit, desi poate ar fi meritat ( comparand cu altii). Ba mai mult, cred ca atunci cand am fugit cu totii la vot sa-l alegem pe Iliescu de frica lui Corneliu Vadim Tudor, am facut o mare greseala. Istoria ne va judeca pe noi si pe poet, ce va ramane dupa noi? Dar in urma bardului vor ramane cu sigurnta poeziile sale.

Prieten bun cu alt mare poet, Adrian Paunescu – acum cred ca stau impreuna in ceruri la o cafea ( cautati poezia, aproape toate portalurile au publicat-o). Sa-ti fie tarana usoara Corneliu Vadim Tudor!

Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viata pe 14 septembrie intr-o zi de luni