Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams in finala de la Cincinnati dupa un meci dramatic. Se pare ca sportiva noastra nu reuseste sa treaca inca de impunatoarea tenismena din SUA indifrent cat de mult ne dorim acest lucru. Nu poti fi Nasty oricat ti-ai dori, ungeniu este un geniu, un sportiv talentat este cu totul altceva.  Totusi Simona Halep revine pe locul doi in ierarhia mondiala a tenisului feminin, deci nu putem spune nimic – doar ca ne dorim sa vedem o finala intre romanca si americanca in care noi sa fin cei victoriosi.

Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams in finala de la Cincinnati

Dupa doua seturi in care am sperat la victorie, mai ales ca la inceput Simona Halep conducea cu 3 la 1, Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams cu scorul de 6-3 si 7-6. Setul doi a fost parca si mai dramatic, dup ace a condus cu 1 -o, Simona Halep parea ca si-a revenit, dar cine poate trece peste forta Serenei? Sportiva noastra a tinut pasul cu americanca, s-a ajuns la  6-6, deci tiebreak. Aici e vorba de forta psihologica, nu mai este vorba de talent sau pregatire fizica. Iar Williams are inca o mentalitate de invingatoare, asta e. Deci cu 2 – 0 americanca cucereste titlul la Cincinnati si Simona se multumeste cu locul doi.

Dupa sase meciuri Simona Halep revine pe locul 2 in clasamentul WTA, ceea ce nu poate decat sa ne bucure. Mai ales ca anul 2015 a fost pentru sportiva noastra unul deosebit de greu, fiind descurajata de ateatea ori de persoane precum Mircea Badea sau Radu Banciu, doi incompetenti din televiziunea romaneasca. Insa nu e timpul pierdut, exista sanse sa o vedem in curand pe Simona Halep pe locul 1 in tenisul feminin.

Simona-Halep-Cincinnati

Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams in finala de la Cincinnati