Desi ar fi trebuit sa deschidem rubrica locuri de munca cu anunturi din Prahova, o sa incepem totusi cu cele pentru Austria si Germania, pentru ca aseara am primit o oferta de la site-ul i4Jobs.Net si credem noi este de interes general. Nu o sa le copiem noi aici ofertele pentru ca nu mi se pare corect, dar cu aceasta ocazie am deschis o rubrica noua si v-am junformat unde puteti apela atunci cand ati vrea sa plecati legal la munca in Austria sau Germania.

Locuri de munca la ingrijit batrani in Austria si Germania 2015 – 2016

Ca sa fie mai clar o sa va dam cateva detalii legate de munca la domiciliul batranului sau in azile de batrani din Austria si Germania. In primul rand trebuie sa aveti pregatire in domeniu, asta inseamna un atestat sau sa aveti vechime in acest domeniu de activitate – evident dovedit cu acte, nu cu vorbe. Fiind vorba de munca cu omul, va fi nevoie sa stiti limba germana cel putin la nivel conversational, B2. Am vazut si cazuri cand a fost suficient limba engleza la perfectie, dar au fost sub 1% din totalul ofertelor de munca, deci nu mergti pe aceasta idee, nu veti avea sorti de izbanda!

Evident ca prioritate au cei cu studii medicale – asistente sau surori medicale, dar si cele ce au cursuri de prim ajutor, se pricep sa administreze o injectie, etc. Un mic sfat: aveti grija la ce firme de intermediere apelati, de obicei in astfel de cazuri NU se percep comisioane in avans, nu exista comison de intermediere sau mediere! Cautati date despre firma care va propune un astfel de job, daca nu gasiti nici de bine nici de rau, inseamna ca ceva e putred.

Vom reveni in curand si cu oferte de munca pe Valea Prahovei, cu siguranta sunt mai usor de accesat. NU uitati: exista site-ul oficial EURES, unde va puteti cauta singuri de munca!

Ingrijire batrani Austria

Locuri de munca la ingrijit batrani in Austria si Germania 2015 – 2016