Ca sa nu mire pe nimeni titlul, am spus ar putea deveni realitate si nu va deveni, pentru ca de obicei o minune la romani tine trei zile, iar azi est edoar prima zi. Clubului Sportiv Campina va fi finantat de administratia locala, deci oricand putem auzi, s-au terminat banii, nu avem ce face, iar dupa ce am vazut un primar judecat si condamnat pentru ca a facut economie la una din constructii si cu banii ramasi a vrut sa mai faca ceva util in localitatea sa, in loc sa propuna ca la noi – ia toti banii si imi dai “parandarat” diferenta de pret, cred ca sansele de a vedea o astfel de investitie terminata “la termen” sunt minime.

Clubului Sportiv Campina ar putea deveni realitate

Proiectul PNL-istului din Consiliul local pare si mai nerealist cand afli ca va fi aproape gratis, zic aproape pentru ca banuiesc ca desi copii sau pensionarii vor avea totusi acces gratuit, banii de intretinere ar trebui sa para de undeva. Sau se spera la sponsorizari? Ma indoiesc, nu am prea vazut asta in orasul in care m-am nascut.

Proiectul ar fi trebuit inceput in 2012, de cand este si initiativa, insa l-ati vazut voi inceput? Deci poate de data asta merge, stai sa vedem semnat contractul si apoi sa-l si vedem indeplinit, abia atunci am sa zic ca e ok. Aprobarea ar trebui sa vina pe 30 iulie, deci cat mai este de asteptat? Cateva zile, motiv de a scrie din nou despre subiect, fie ca iese fie ca NU.

Club sportiv de karate Aiko Campina

Club sportiv de karate Aiko Campina din Prahova