Cineva s-a gandit sa faca un reportaj, in cautarea toaletelor publice din Ploiesti, iar eu mi-am adus aminte de aceiasi problema, dar la mii de kilometri distanta, la Munchen. O problema pe care o avem cu totii, mai ales daca esti plecat de acasa pe nepusa masa si ai mult de alergat. In Germania am rezolvat problema mult mai usor, dar au ofst si cazuri cand am apelat la restaurante. Culmea ca micii patrioni au zambit, dar m-au primit omeneste sa le vizitez toaleta.

Unde sunt toaletele publice ( gratuite) din Ploiesti? – Nicaieri!

Titlul era putin gresit, caci de fapt sunt toalete publice in Ploiesti, dar cu plata. Nu stiu daca le-a cautat cineva la benzinarii, o alta varianta gratuita, dar de la primarie nimic! Evident ca nu poti plati cu cardul, nici nu se punea problema, dar ce sa faci? Ori cersesti un leu sau doi de la trecatori si mergi la toaleta, ori tii mereu pentru orice eventualitate niste maruntis la tine.

Acum sa nu dam vina doar pe orasul Ploiesti, ma indoiesc ca in Bucuresti dai de ele far asa vrei, am patit asta acum multi ani, pe vremea armatei, dar asta e o alta discutie. Important este ca noi ar trebui sa le cerem celor de la primarie sa faca ceva in acest sens, caci nu este chiar normal sa nu ai unde sa-ti faci nevoile, intr-un municipiu resedinta de judet, cum este Ploiestiul! Acum sa vedem si parerea ta, poate ca nu coincide cu a celor din redactia ValeaPrahovei.Net!

Toaleta publica Ploiesti

Unde sunt toaletele publice ( gratuite) din Ploiesti? – Nicaieri!